教育

HENDRICKS Jonathan Patrick(ヘンドリックス ジャナサン パトリック) 嘱託講師

• 言語教育センター
学位 Master of Fine Arts in Creative Writing, National University, California
研究領域 Written composition, Creative Writing
研究内容 Application of theories of composition for native writers to ELF situations.
メッセージ I hope you will embrace two concepts above all else: responsibility and creativity.
研究活動 著書
論文