教育

JOHNSTON Patrick J(ジョンストン パトリック) 嘱託講師

• 言語教育センター
学位 Master of Education, Queen’s University
研究領域 Language assessment, second-language acquisition
研究内容 I am currently investigating the validity and reliability of automated scoring methods of language assessment. In addition, I am interested in the correlation of different tests, and how well they each evaluate different language skills.
メッセージ Do your best, join lots of circles, make lots of friends, and really make use of all the opportunities you have at APU! I truly hope you had a great experience at APU. May your experiences serve you well in your future careers!
研究活動 著書
論文