教育

MCMAHON Andrew Stephen(マックマーン アンドリュー スティーブン) 嘱託講師

• 言語教育センター
学位 修士 (TESOL) 、 ロンドン大学
研究領域 English as a global language, Materials development for language teaching
研究内容 My research concerns the teaching of English as a global language, and the ways in which it can be supported by teaching materials. This includes examining students' exposure to different varieties of English, as well as looking at how learners' awareness of English's nature as a global language can be raised.
メッセージ I hope that you enjoy studying at APU as much as I enjoy teaching here, and that you take full advantage of APU's unique learning environment.
研究活動 著書
論文