• SNS
MENU CLOSE

LEE Timothy(リー ティモシー) 教授

• アジア太平洋学部
学位 PhD in Management, University of Surrey, UK
Master in Management, University of Surrey, UK
MBA, Long Island University, USA
Bachelor in Science, Seoul National University, Korea
研究領域 Medical/Health/Wellness tourism, Local identity issues in the tourism & hospitality industry, Cultural heritage tourism, Tourism development which incorporates East Asian standards, Festival and mega events, Gaming industry.
メッセージ

I love tourism studies for so many reasons and hope you can also find this fabulous field of study interesting. I look forward to seeing you in class.

研究活動 著書
論文