• SNS
MENU CLOSE

LEE Timothy(リー ティモシー) 教授

• アジア太平洋学部
学位 PhD in Tourism Development, University of Surrey, UK
Master in Management, University of Surrey, UK
MBA, Long Island University, USA
Bachelor in Science, Seoul National University, Korea
研究領域 Medical/Health/Wellness tourism, Local identity issues in the tourism & hospitality industry, Cultural heritage tourism, Tourism development which incorporates East Asian standards, Festival and mega events, Gaming industry.
メッセージ

I love tourism studies for so many reasons and hope you can also find this fabulous field of study interesting. I look forward to seeing you in class.

研究活動 著書
論文